http://top-channel.tv/programe/portokalli/

Portokalli, 12 Nentor 2017 - Policat e postbllokut dhe Kimikati
Portokalli, 12 Nentor 2017 - Policat e postbllokut dhe Kimikati
Portokalli, 29 Nentor 2015 - Policat e postbllokut te ftuar ne
Portokalli, 29 Nentor 2015 - Policat e postbllokut te ftuar ne "Pasdite dhe Portokalle"
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Kapo, Hekri dhe Gruaja ministrit (Në parukeri)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Kapo, Hekri dhe Gruaja ministrit (Në parukeri)
Portokalli, 14 Tetor 2018 - Policët e postbllokut (Ta tregoj unë ty!)
Portokalli, 14 Tetor 2018 - Policët e postbllokut (Ta tregoj unë ty!)
Portokalli, 2 Nentor 2015 - Dy policet (Cifti ne makine)
Portokalli, 2 Nentor 2015 - Dy policet (Cifti ne makine)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Kapo, Hekri dhe Deputeti (Lavazhi)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Kapo, Hekri dhe Deputeti (Lavazhi)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Çifti i lumtur dhe Fotografi (Kalendari nudo)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Çifti i lumtur dhe Fotografi (Kalendari nudo)
Portokalli, 4 Mars 2012 - Burgu (Melamini skuq patate. Vjen amnistia)
Portokalli, 4 Mars 2012 - Burgu (Melamini skuq patate. Vjen amnistia)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Mami, Vajza dhe Kuli i Zogut të zi
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Mami, Vajza dhe Kuli i Zogut të zi
Portokalli, 28 Tetor 2018 - Bab e bir (Dashnore për Halloween)
Portokalli, 28 Tetor 2018 - Bab e bir (Dashnore për Halloween)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Nasi, Naqja dhe Polici turk (Në aeroportin e Turqisë)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Nasi, Naqja dhe Polici turk (Në aeroportin e Turqisë)
Portokalli, 6 Maj 2018 - Dy lacat dhe Hirushja (Lenci ka ditelindjen)
Portokalli, 6 Maj 2018 - Dy lacat dhe Hirushja (Lenci ka ditelindjen)
Xhelozia -  Ermali & Çiljeta
Xhelozia - Ermali & Çiljeta
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Nasi dhe Naqe (Në aeroportin e Romës)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Nasi dhe Naqe (Në aeroportin e Romës)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Policët e postbllokut (Rregullat e reja)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Policët e postbllokut (Rregullat e reja)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Kuzhina e hallit (Gjeli)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Kuzhina e hallit (Gjeli)
Portokalli, 2 Nentor 2015 - Kapo & Melamini (Burri qe ankohet per gruan)
Portokalli, 2 Nentor 2015 - Kapo & Melamini (Burri qe ankohet per gruan)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Policat e Postbllokut (Alo 112)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Policat e Postbllokut (Alo 112)
Portokalli, 21 Tetor 2018 -  Kapo, Hekri dhe Deputeti (Vjedhja e lekëve)
Portokalli, 21 Tetor 2018 - Kapo, Hekri dhe Deputeti (Vjedhja e lekëve)
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 - Dy policet
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 - Dy policet
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Ylvi Bakeri (Dasma në Kosovë)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Ylvi Bakeri (Dasma në Kosovë)
Portokalli, 28 Maj 2017 - Policat e postobllokut & Çiljeta Xhilaga
Portokalli, 28 Maj 2017 - Policat e postobllokut & Çiljeta Xhilaga
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - 180° C (Cili emision ndiqet më shumë)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - 180° C (Cili emision ndiqet më shumë)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Giancarlo Jala (Made in Albania)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Giancarlo Jala (Made in Albania)
Portokalli, 4 Mars 2018 - Sulltan TV (Emisioni i mengjesit)
Portokalli, 4 Mars 2018 - Sulltan TV (Emisioni i mengjesit)
Portokalli, 1 Tetor 2017 - Policat e postbllokut (Permbarimi)
Portokalli, 1 Tetor 2017 - Policat e postbllokut (Permbarimi)
Portokalli, 3 Prill 2016 - Çifti i lumtur (Shoku i femijerise)
Portokalli, 3 Prill 2016 - Çifti i lumtur (Shoku i femijerise)
Portokalli, 29 Prill 2018 - Policat e postbllokut (Kola biznesmen)
Portokalli, 29 Prill 2018 - Policat e postbllokut (Kola biznesmen)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Together with love (Virgjëresha)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Together with love (Virgjëresha)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Rama, Afmetaj dhe Funga (Një ditë në zyrë)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Rama, Afmetaj dhe Funga (Një ditë në zyrë)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Betim Spërdhima (Betimi’s got talent)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Betim Spërdhima (Betimi’s got talent)
Portokalli, 8 Nentor 2015 - Policet e postbllokut (Rroga)
Portokalli, 8 Nentor 2015 - Policet e postbllokut (Rroga)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Suarek (Jonida, Djemtë e bordurës)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Suarek (Jonida, Djemtë e bordurës)
Portokalli, 21 Tetor 2018 - Policat e postbllokut te Psikologia
Portokalli, 21 Tetor 2018 - Policat e postbllokut te Psikologia
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - S-Show & Open Mind (Grabitja e të ftuarit)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - S-Show & Open Mind (Grabitja e të ftuarit)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Suare dhe Ylvi Bakeri (Këngët e huaja)
Portokalli, 11 Nëntor 2018 - Suare dhe Ylvi Bakeri (Këngët e huaja)
Portokalli, 3 Prill 2016 - Bab e bir dhe Ramadani (Ne stadium)
Portokalli, 3 Prill 2016 - Bab e bir dhe Ramadani (Ne stadium)
Portokalli, 17 Prill 2016 - Policet e postbllokut (Komisariati digital)
Portokalli, 17 Prill 2016 - Policet e postbllokut (Komisariati digital)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Sharësi (Varfëria nëpër rrethe)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Sharësi (Varfëria nëpër rrethe)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Ujevara e ëmbëlsisë (Rimi dhe Ramadani Gjyqi)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Ujevara e ëmbëlsisë (Rimi dhe Ramadani Gjyqi)
Portokalli, 4 Mars 2018 - Doktori (surprizon veten)
Portokalli, 4 Mars 2018 - Doktori (surprizon veten)
Portokalli, 28 Tetor 2018 - Kapo, Hekri dhe Deputeti (Arrestimi)
Portokalli, 28 Tetor 2018 - Kapo, Hekri dhe Deputeti (Arrestimi)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Together with love (Bukra dhe Luzja)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Together with love (Bukra dhe Luzja)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Katër leneshat dhe doktori (Shtatëzania)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Katër leneshat dhe doktori (Shtatëzania)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Dy mizat (Frigoriferi)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Dy mizat (Frigoriferi)
Portokalli, 6 Maj 2018 - Ne kurthin e Piter Parker (Robert Zalia Drago)
Portokalli, 6 Maj 2018 - Ne kurthin e Piter Parker (Robert Zalia Drago)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Hajduti (Vathët)
Portokalli, 4 Nëntor 2018 - Hajduti (Vathët)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Kuli dhe Haxhiu (Ndihmësi nga Siria)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Kuli dhe Haxhiu (Ndihmësi nga Siria)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Sharësi (Overdozë groshe)
Portokalli, 18 Nëntor 2018 - Sharësi (Overdozë groshe)
Hell's Kitchen, Episodi 3, 2 Nëntor 2018, Pjesa 4
Hell's Kitchen, Episodi 3, 2 Nëntor 2018, Pjesa 4